Skip to content
Published 20 januari, 2020

Avsnitt VIII – Finbesök från Gamla stan

 
 
00:00 / 02:16:52
 
1X
 

I detta avsnitt får vi finbesök från ingen mindre än David från Science fiction bokhandeln i Gamla stan. Som inköpare har David en unik inblick i spelindustrin som han delar med sig av i avsnittet och vi är mycket stolta att få presentera den tävling vi har tillsammans med Science fiction bokhandeln!. Här får ni höra om allt från Arashs planer på Sagan om Ringen BDSM fan fiction till Niklas upptåg i Red Dead Redemption. Siavash pratar om hur Cthulu besatt hans plånbok genom Arkham Horror LCG. Niklas berättar om sin spelhelg med det tematiska eurospelet Anachrony och ett försvarstal för spelet som ingen tycker är bra förutom just Niklas: Fool’s Gold!

Vi kör även en djupdykning i Davids insikter om hobbyn och pratar här om vilka produkter han ser går bra och vilka trender han ser i försäljningen. Var uppmärksamma här för i samarbete med Science fiction bokhandeln har vi en tävling i avsnittet som David berättar om i detta segment. Var med i tävlingen för din chans att vinna succéspelet Rising Sun från CMON games!

I avsnittets recension gör vi en djupdykning i Too Many Bones: Undertow som är en stand-alone expansion till en av poddens favoritspel!

00:01:15 intro
00:09:15 populärkulturella inköp
00:18:10 Vilka spel vi har spelat senast
00:43:00 Spelnyheterna
01:09:21 Dagens tema: Science fiction bokhandeln och tävling!
01:49:02 Nyhetens behag

Be First to Comment

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *