Skip to content
Published 17 juni, 2019

Redan i antiken förstod man vikten av spel och glädje. Vikten av att leva sig in i, och återuppleva, viktiga och historiska skeenden. De gamla romarna må haft en mer direkt och blodbesudlad inställning till spel än vad vi har., men vi roas lika mycket av dem idag som då! De samlades i Colosseum. Vi samlas runt vårt stora träbord, döpt till Arenan!

Följ med i vår samtalspodd som kretsar kring allt som är kul med spel! Vi pratar om brädspel, rollspel, kortspel och till och från även tv-spel. Vi diskuterar högt och lågt, på extrem nördnivå och på filosofisk metanivå. Vi recenserar spel som vi nyligen och med glansig blick slängt oss över, vi gör återblickar på gamla favoriter och vi håller dig up to date med alla nyheter. Du hittar oss överallt där du hittar podcasts. Nytt avsnitt utkommer löpande var 3:e tisdag.

Väl mött i Colosseum!

2 Comments

 1. Andreas U Andreas U

  Spännande! Kul som fan att ni är igång!! Lycka till!

  • Colosseumpodd Colosseumpodd

   Tack Andreas!
   Vi hoppas kunna leverera många spännande och intressanta avsnitt framöver!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *